Bogdan Lobonț va pleca de la Universitatea Cluj după doar 6 luni!

Universitatea Cluj a ratat promovarea în Liga 1, iar Bogdan Lobonț va fi demis de oficialii formației ardelene. Potrivit Fanatik, principalul antrenor care ar putea să ajungă în locul lui ”Lobby” pe banca tehnică a clujenilor este Costel Enache.

Enache a ajutat-o pe Astra să încheie sezonul trecut pe locul 5 în play-off. De asemenea, acesta a calificat formația din Giurgiu până în finala Cupei României.

Astfel, dacă va ajunge pe banca tehnică a Universității Cluj, fostul antrenor al Astrei nu va avea un obiectiv ușor de realizat. În următorul sezon, echipe de tradiție precum Petrolul Ploiești, Rapid, FC Argeș Pitești sau UTA Arad se vor lupta cu ardelenii pentru promovarea în Liga 1.

”Acum, cu siguranţă, în următoarele zile o să avem o întâlnire, o să analizăm parcursul nostru de până acum şi o să stabilim care sunt liniile de urmat. Cu domnul Sabău nu am vorbit despre acest lucru. Am fost chemat aici pentru că ”U” Cluj e un altfel de club şi avea nevoie de un altfel de antrenor” a declarat Lobonț după meciul retur cu Hermannstadt.