Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Andone (44 ani) în funcția de antrenor la FCSB, iar tehnicianul a luat deja prima decizie în privința unui transfer.

Patronul FCSB a dezvăluit că Dani Coman, președintele Astrei, i-a propus transferul lui Mike Cestor (27 ani), însă Bogdan Andone a refuzat. Gigi Becali a explicat că noul antrenor al formației din Capitală a fost vehement și și-a pus speranțele în Mihai Bălaşa, Bogdan Planic şi Iulian Cristea.

De asemenea, Becali a precizat că fundașul poate ajunge la CFR, iar în acest caz, tehnicianul FCSB își va asuma faptul că nu a dorit să-l transfere.

”Am vorbit cu Dani Coman, a zis că Cestor face cel mai bun cuplu de fundaşi centrali cu unul de la noi, dacă vine. Am vorbit pe urmă cu Bogdan Andone, mi-a spus că nu vrea. Vezi că fac şi cum vrea antrenorul?

Dacă eu eram convins, putea să fie sănătos Andone, tot îl luăm. A fost vehement, Andone a zis că nu-l interesează. Să-l ia CFR! Dacă se adaptează la CFR, să vadă Andone atunci ce se întâmplă.” a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

500.000 de euro este cota de piață a lui Cestor, potrivit transfermarkt.com.

Vezi și VIDEO | Bogdan Andone a fost prezentat la FCSB. „Îmi place foarte mult filozofia lui Hagi de la Viitorul”