RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Bogdan Andone pleacă, „antrenorul” rămâne! „Până acum am făcut totul!”

Gigi Becali caută un nou antrenor pentru FCSB, însă anunţă că nu îşi va schimba stilul de lucru. Şi următorul tehnician al vicecampioanei va fi limitat în luarea deciziilor tehnice.

Chiar dacă FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015, Becali se mândreşte cu realizările sale obţinute din postura de finanţator.

„Păi până acum nu am făcut eu totul!? Şi am 169 de meciuri în cupele europene, că toate echipele româneşti nu au atâtea la un loc. 11 calificări în 13 ani! Eu mă port ca un patron şi o să mă port ca un patron toată viaţa până mor. Cine vrea vine la patron, cine nu să se ducă la Dinamo, să facă ce vor ei, să o bage în faliment şi în insolvenţe şi zero puncte!” – a fost discursul lui Becali la Digi Sport.

Becali este optimist în privinţa şanselor de calificare în grupele Europa League, chiar dacă situaţia este una complicată. Nouă jucători sunt accidentaţi înaintea dublei cu cehii de la Mlada Boleslav.

„Antrenor eu o să iau, că sunt antrenori, la ora asta am o politică pe care, voi nu vă daţi seama despre ce este vorba, politica mea înseamnă banii. Eu am numai jucători de 21, 22, 23 de ani de mare valoare. Iau antrenor şi bat tot ce întâlnesc în cale, şi iar grupe, şi iar milioane!” – a bravat finanţatorul FCSB.

Dubla cu cehii de la Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar Europa League, se va disputa pe 8 şi 15 august. FCSB va disputa meciul tur pe propriul teren.

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare