FCSB va disputa primul meci oficial din acest sezon, mâine, 11 iulie, cu Milsami Orhei.

Bogdan Andone, antrenorul formației roș-albastre, a explicat că elevii săi așteaptă cu nerăbdare meciul cu formația din Moldova. Tehnicianul FCSB așteaptă un stadion plin la Giurgiu și speră ca echipa sa să înceapă cu dreptul noul sezon.

Antrenorul roș-albaștrilor are încredere totală în elevii săi, însă a explicat că nu are suficienți jucători. Andone este de părere că FCSB are nevoie de un atacant și de un fundaș stânga. De asemenea, acesta a precizat că Moruțan (întindere la ligamentul genunchiului) și Pintilii (întindere la gambă) nu vor fi disponibili pentru primele partide din acest sezon.

”E primul meci oficial al sezonului. Este important. Suntem optimiști și așteptăm cu nerăbdare meciul. Băieții s-au pregătit foarte bine. Este o partidă dificilă. Trebuie să îți găsești ritmul de joc. Adversarii au 2-3 jucători de calitate. Este o echipă foarte bine organizată.

La Giurgiu este un stadion plăcut și un gazon foarte bun. Știu că sunt foarte mulți fani din oraș și cred că o să vină lume multă la stadion.

Moruțan, care s-a accidentat în meciul de la Mioveni, și Pintilii vor lipsi. Cu siguranță noi mai avem nevoie de 3-4 jucători. a declarat Bogdan Andone în cadrul conferinței de presă a meciului cu Milsami Orhei.

Citește și Un nume greu din fotbalul românesc, ‘înțepături’ pentru patronul FCSB: ”Vrei 100 de milioane? Că ești tu Becali?”