Blănaru, fără milă pentru Petrolul: “Se greşeşte şi la case mai mari. Chiar şi cu VAR”

Partida dintre Petrolul Ploiești si CS Mioveni, din cadrul rundei a 20-a a Ligii 2, s-a terminat cu victoria oaspeților, scor, 0-1.

Unicul gol al meciul de pe stadionul “Ilie Oană” a fost marcat de fostul “lup-galben”, Ștefan Blănaru, în minutul 85 al partidei, dintr-un offside nesemnalizat de arbitru.

Fostul atacant al Petrolului, Ștefan Blănaru este fericit că actuala sa echipă CS Mioveni s-a impus pe “Ilie Oană” și are șansa de a se califica în play-off. Acesta a mărturisit că nu s-a bucurat că a marcat în poarta fostei sale echipe și crede că se poate greși și cu sistemul de arbitraj video.

“Am marcat contra fostei mele echipe. Nu m-am bucurat, cu toate că n-am avut cele mai bune reuşite aici la Ploieşti, dar a fost un episod frumos din viaţa mea. Dacă făceam un egal, ieşeam ambele din calculele play-off-ului.

Aşa mai avem o etapă acasă cu Aerostar Bacău. Dacă ne impunem, nu suntem 100% în play-off, depindem şi de celelalte rezultate, dar suntem acolo. 

Mioveni

Dacă intrăm în play-off, o să facem o figură frumoasă. (n.r. despre golul marcat din offside) Cred că se greşeşte şi la case mai mari, am văzut că şi cu VAR nu se iau cele mai bune decizii” , a declarat Ştefan Blănaru.

CS Mioveni rămâne cu șanse în vederea accederii în play-off și are 30 de puncte acumulate, ocupând poziția a 7-a. Pentru argeșeni urmează partida de acasă, contra lui Aerostar Bacău, programată marți, 27 martie, de la ora 11:00.

Citește și Petrolul, înfrângere cu CS Mioveni! Echipa lui Moldovan a primit gol din offside și are șanse mici să prindă play-off-ul