Blaise Matuidi: “Nu cred că oboseala va fi un factor pentru Croația”

Mijlocașul francez Blaise Matuidi a declarat că a fost impresionat de forța fizică arătată de către jucătorii Croației la Cupa Mondială din Rusia. Matuidi nu crede că oboseala va fi un factor pentru croați, în ciuda celor trei partide încheiate după prelungiri sau loviturile de departajare.

Duminică, de la ora 18:00, se va disputa finala Cupei Mondiale, Franța – Croația, la Moscova.

Nu v-ati uitat la semifinale? Croații sunt adevărați luptători, englezii au părut mai obosiți decât ei! Nu cred că oboseala va fi un factor. Vorbim despre finala Cupei Mondiale, au jucători cu multă experiență. Vor fi pregătiți pentru acest meci și nu cred că eventuale prelungiri sau lovituri de departajare vor fi un handicap pentru ei“, a declarat Matuidi, citat de publicația Express.

Franta Croatia

Mijlocașul central este convins că jucătorii francezi au învățat din greșelile comise în finala Euro 2016, pierdută în fața Portugaliei.

Este meciul vieții noastre și visul meu de când eram copil. Trofeul este atât de aproape, dar mai avem mult de muncă. Ne pregătim pentru orice situație, doar victoria contează. Este un grup diferit față de cel de la Euro 2016. După ce am învins Germania, am fost cuprinși de euforie. Acum avem mai multă experiență și trebuie să ne facem jocul. Până acum, ne-am apărat foarte bine și am dezvoltat atacuri rapide. Atmosfera bună din cadrul grupului se reflectă pe teren“, a mai spus Blaise Matuidi.

Matuidi (31 de ani) are 71 de selecții la echipa națională și este legitimat la Juventus Torino.