”Bizonul” pune România pe primul loc! ”Voi merge fără regret la naţională”

Foto: Facebook FCSB

Golgheterul Ligii 1 din acest sezon, Harlem Gnohere (30 ani), a vorbit în presa internațională despre naturalizarea lui la echipa națională și despre cum se simte la FCSB.

Atacantul avea dorința de a juca pentru Coasta de Fildeș, de unde provin părinții lui. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Gnohere s-a arătat nemulțumit de acest aspect:

”Nu am fost niciodată contactat. Sezonul trecut, am crezut că am făcut lucruri bune şi voi fi căutat, că antrenorul se uită măcar odată dacă merit să joc la nivel internaţional. Nu s-a întâmplat. Aici, în România, să zicem că nu suntem în discuţii avansate, dar s-a vorbit despre mine să fiu chemat la naţionala României. Dacă ei mă vor cheama înaintea ”Elefanților”, voi merge fără regret la naţionala lor.” , a declarat Gnohere pentru onzemondial.com.

Gnohere

Citește și EXCLUSIV | Petrolul ar putea da lovitura anului! Un președinte care a câștigat campionatul poate veni la Ploiești!

”Bizonul” a vorbit și despre cum a evoluat în ultimii ani și datorită cărui aspect a ajuns jucătorul de astăzi: ”Maturitatea, am găsit femeia care-mi place, copiii mei. Toate acestea adunate îmi oferă astăzi stabilitate. Şi apoi, Steaua Bucureşti este un club cu adevărat profesionist, de aceea sunt foarte bun.’‘ a mai adăugat francezul în interviu.

Vezi și VIDEO | Gest superb făcut de handbalistele ”tricolore”! Promisiunea făcută cu ocazia Centenarului