RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Bianca Andreescu, protagonista unei ședințe foto speciale! “Am vrut să obțin ceva cu adevărat intim”

Canadianca de origine română Bianca Andreescu (locul 6 WTA), deținătoarea trofeului la US Open, este protagonista unei ședințe foto speciale, la care a participat și mama ei, Maria Andreescu. Fotografa Radka Leitmeritz a dezvăluit că a vrut să o surprindă pe jucătoare în ipostaze intime, dar familiare în același timp.

Bianca Andreescu (19 ani) n-a mai jucat niciun meci oficial din octombrie 2019, când s-a accidentat la Turneul Campioanelor. Este considerată revelația sezonului trecut în circuitul WTA.

Jucătoarea de tenis a acceptat provocarea renumitei fotografe Radka Leitmeritz, care a lucrat cu publicații importante precum Vanity Fair, Variety, Hollywood Reporter, Harper’s Bazaar, Elle, Marie Claire.

Ședința foto a fost intitulată sugestiv “HerTrueSelf/Adevărata ei față”.

Ideea acestei colaborări a fost să o cunosc mai bine și să obținem fotografii cu adevărat personale, nu doar să o fac să arate mai frumoasă. Pe de altă parte, înțeleg dorința jucătoarelor, că vor să arate ca niște păpuși, pentru că stau foarte mult timp în haine de tenis.

A fost ceva diferit. Am vrut să o imortalizăm în mai multe moduri. Într-un mod stilistic, într-un mod privat. Am vrut să obțin ceva cu adevărat intim.

Când am văzut-o pe Maria Andreescu în loja jucătoarelor la US Open, mi-am zis că este minunat să vezi o mamă care se bucură de succesul fiicei. Este o persoană foarte spirituală, o femeie minunată. Am simțit o conexiune frumoasă“, a spus Radka Leitmeritz, citată de site-ul WTA.

Mi-a făcut mare plăcere să iau parte la acest lucru alături de tine, Radka Leitmeritz”, a scris Bianca Andreescu pe Twitter.

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare