RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Berbatov a analizat grupa “tricolorilor” în preliminariile Mondialului din 2022: “România ar trebui să țintească locul secund”

Fostul jucător bulgar de fotbal, Dimitar Berbatov (40 de ani), consideră că România trebuie să aibă ca obiectiv locul doi în grupa prelimnariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

Acesta este de părere că Germania va încheia grupa pe primul loc.

Cu excepția Germaniei, care va câștiga grupa, cred că celelalte echipe din jurul României sunt cam la același nivel. România ar trebui să țintească locul secund, pentru că echipele rivale sunt de valoare similară. Germania este favorită clară în ciuda schimbărilor prin care trece, însă pentru celelalte echipe totul este în joc“, a declarat Berbatov.

Programul echipei naționale a României în luna martie:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)

28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)

31 martie: Armenia – România, ora 19:00

romaniaaa

Fostul fotbalist bulgar a vorbit și despre antrenorii tineri din fotbalul international.

Eu susțin antrenorii tineri în totalitate. Viitorul începe acum și antrenorii tineri trebuie să primească oportunități de a lucra, pentru că pot aduce idei și metode noi de joc. Ei investesc timp în a găsi soluții și trebuie să li se acorde susținere și timp în ceea ce fac“, a spus bulgarul.

Admir ceea ce face România din acest punct de vedere. Antrenorii tineri au oportunități la echipele naționale și este un mod bun de lucru.

adi mutu 1

Sper să li se acorde timpul necesar pentru a lucra, a câștiga meciuri și a căpăta mai multă experiență. Când ești un fost jucător, cum sunt cazurile lui Mirel Rădoi și Adrian Mutu la echipa de seniori și cea U21, ai experiența ta anterioară, iar jucătorii te vor urma din instinct. Susțin în totalitate asta“, a mai spus Berbatov.

Berbatov 2

Citește și Șansă uriașă pentru naționala României! Germania vine la București fără cei mai importanți jucători

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare