Begu și Andreescu au stat pe teren câteva minute! Ploaia strică planurile la Miami

Meciul dintre Irina Begu (locul 70 WTA) și Bianca Andreescu (24 WTA), din primul tur al turneului de la Miami, nu s-a disputat din cauza ploii. Cele două jucătoare au ieșit pe teren, dar au apucat doar să facă încălzirea.

Ca urmare a episoadelor ploioase din ultimele zile, organizatorii competiției americane vor trebui să comprime drastic programul. În mod normal, astăzi s-ar fi încheiat primul tur.

Confruntarea Begu-Andreescu, programată ultima pe arena centrală, ar fi trebuit să înceapă azi noapte, în jurul orei 01:00 (ora României).

Meciul a fost reprogramat pentru această seară, de la ora 20:00, în cazul unor condiții meteo favorabile.

Cele două jucătoare s-au întâlnit recent, la Indian Wells, iar Bianca Andreescu s-a impus cu 6-7 (3), 6-3, 6-3.

Canadianca de origine română, în vârstă de numai 18 ani, traversează cea mai bună perioadă a carierei. Are 28 de victorii și doar 3 înfrângeri în acest sezon, câștigând turneele de la Newport și Indian Wells.

De cealaltă parte, Irina Begu este într-un declin care durează de peste un an. Atât în acest sezon, cât și în sezonul trecut, românca a avut un bilanț negativ în circuit (victorii/înfrângeri).

Alți doi români ar trebui să joace astăzi la Miami. Monica Niculescu (locul 138 WTA) o înfruntă pe slovena Tamara Zidansek (66 WTA), iar Marius Copil (locul 73 ATP) îl va întâlni pe ibericul Albert Ramos (86 ATP).

Iată programul de astăzi de la Miami, atât în turneul masculin, cât și în cel feminin: