Irina Begu a avut o reacție extraordinară după victoria cu Cehia! Ea consideră că Simona Halep are un mare merit pentru succesul echipei noastre.

„Totul a fost posibil datorită Simonei. Am ajuns în această postură, 2-2, am putut să intrăm şi să dăm tot ce e mai bun. Nu a fost uşor pentru că emoţiile erau foarte mari. Ne-am dorit din tot sufletul, am fost în această postură şi acum trei ani şi nu ne-am calificat, am pierdut acasă. Cu această galerie e greu să cedezi o secundă şi le mulţumim pentru asta”, a spus Begu, la Telekom Sport.

„Monica a fost peste tot astăzi, m-a ajutat enorm în toate situaţiile, mai ales în primul set, în care eu mă simţeam foarte neîncrezătioare, îmi doream enorm să o ajut şi nu puteam. În setul al doilea am început să mă relaxez şi am spus că nu avem nimic de pierdut, doar de câştigat şi mă bucur că am luptat pentru fiecare punct”, a mai afirmat Begu.

„Atâţia oameni să vină aici, la Ostrava, pentur noi, e minunat! Ne-au ajutat extrem de mult, nu puteam fără ei. Mi-era teamă, pentru că obosiem la un moment dat, mi-era teamă că nu mai puteam să o ajut pe Irina, dar am reuşit, publicul m-a ajutat”, a afirmat Monica Niculescu.

În semifinalele Fed Cup, România va da peste Franța (20 și 21 aprilie).