Becali vrea să-i cheme la antrenamente pe fotbaliștii de la FCSB! “Stau la 5 metri distanță unul de altul”

Toate echipele de fotbal din Liga 1 au suspendat antrenamentele pe termen nedeterminat, pe fondul pandemiei de coronavirus și a stării de urgență aflată în vigoare la nivel național. Gigi Becali vrea să-i cheme pe jucătorii de la FCSB la baza de pregătire de la Berceni, pentru a face antrenamente fizice în condiții speciale.

Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor cel puțin până la 31 martie. Liga 1 s-ar putea relua pe 16 mai, dacă situația privind COVID-19 se va îmbunătăți.

Publicată de Federația Română de Fotbal pe Miercuri, 18 martie 2020

Noi trebuie să respectăm regulamentul, legea. Ce spune legea? N-au voie 100 de oameni și la un metru distanță unul de celălalt. Deci n-ai voie la duș, în sala de mese, în vestiar. Să facă antrenamente fizice. Dacă le dai acasă, nu fac antrenament fizic în cameră, pe 20 de metri pătrați. Îi chemăm și stau la 5 metri distanță unul de altul. O să începem să facem antrenamente. Doar pregătire fizică la bază, să nu se înțeleagă greșit.

O să merg și eu și, dacă vedem că dau mână, îi trimitem acasă, să facă programul în apartament! Îi întrebăm dacă vor să facă antrenamente ca oamenii, în aer liber. Dacă nu faci o lună de zile pregătire, după aia au rupturi. Vor sta la 5-10 metri distanță, că e destul de mare terenul. Apoi, după antrenament, se duc acasă și fac duș acolo, mănâncă“, a spus Gigi Becali la DigiSport.

gigi becali fcsb

CITEȘTE ȘI -> Becali nu vrea să plătească banii pentru Adrian Petre! “E criză acum”