Cornel Dinu l-a ironizat încă o dată pe Gigi Becali, în contextul declaraţiilor făcute de patronul FCSB pe tema noului antrenor de la echipă.

Fosta glorie din Ştefan cel Mare priveşte cu ochi mari spectacolul pe care Gigi Becali îl face la posturile TV.

„În urmă cu zece ani spunea că Hagi nu o să ajungă niciodată antrenor, iar acum spune că îşi trimite viitorul antrenor să ia lecţii de la Hagi! Nu e de vină el. Cine îi dă voie să vorbească pe scena publică numai prostii… el nu are nicio legătură cu fotbalul, fotbalul e un chilipir al lui Fecali ăsta şi de aici toată lumea se uită la el ca la Maglavida, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Dinu a comentat şi pretenţiile exprimate de Becali, ca anumiţi jucători să fie neapărat titulari în mandatul noului antrenor.

„Lumea îi face un mare rău. El e un caz, săracul, patologic. Şi-a luat şi el un chilipir, o jucărie şi crede că din asta va câştiga bani, că la el nu este nimic întâmplător. Aţi văzut ultima declaraţie, cine vine, joacă ăla, ăla, ăla… a pus patru jucători. El nu se gândeşte că Moruţan săracul nu ştie să alerge… cum o să câştige pe el cât vrea el?, a adăugat Dinu.

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015. Costel Gâlcă este ultimul antrenor care a terminat pe primul loc în Liga 1 cu roş-albaştrii.