VIDEO | Becali, tânăr și neliniștit! „Inima e și așa, și așa. Adică e un spirit de tinerețe, dar totuși nu mai ai putere”

Gigi Becali (61 de ani) a devenit duminică bunic. Fiica cea mare a patronului FCSB, Teodora, a adus pe lume o fetiță. Micuța a cântărit la naștere 3,9 kilograme.

Finanțatorul FCSB s-a declarat extrem de fericit și a dezvăluit cum se va numi micuța, despre care declara în urmă cu doar câteva zile că seamănă leit cu el.

„Da, tată, e bucurie, dar nu vrea să vorbesc. Știți de ce nu mai vreau să vorbesc despre asta, pentru că familia mea nu mai vrea să se mai facă publicitate. Pentru că ați văzut de am pătimit… publicitate, notorietate – pușcărie”, a spus Gigi Becali.

gigi-becali-brânză-fcsb

Întrebat dacă se simte bunic, Becali a adăugat: „Inima e și așa, și așa. Adică e un spirit de tinerețe, dar totuși nu mai ai puterea asta, înțelegi? Dacă nu mai pot să prind oaia cum o prindeam, înseamnă că nu mai am puterea aia”.

Gigi Becali a dezvăluit cum se va numi nepoata sa. Maria este numele micuței.

Teodora Becali are 25 de ani și este fiica cea mare a lui Becali. Acesta este căsătorită cu Mihai Mincu din toamna lui 2019.

Citește și • VIDEO | Becali anunță APOCALIPSA pentru partidul lui Dan Barna! „Mă implic să distrug USR-ul satanic!”