RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Becali, susținut de un fost mare stelist: ”Să se facă cum încearcă cei de la FCSB!”

Un fost mare stelist îi dă dreptate lui Gigi Becali și crede că echipele din Liga 1 ar trebui să își bage jucătorii în cantonament.

Recent, patronul FCSB a anunțat că și-ar dori ca jucătorii echipei sale să între în cantonament. Planul lui Becali era ca jucătorii și oamenii din staff să fie izolați la baza din Berceni pentru a nu exista riscul de infectare cu noul coronavirus.

Iosif Rotariu (58 ani), fost mare stelist, îi dă dreptate lui Becali și crede că celălalte echipe din Liga 1 și Liga a 2-a ar trebui să procedeze la fel.

”Nud niciun inconvenient ca echipele din Liga 1 care au un cantonament să nu înceapă pregătirea mult mai devreme. Să facă un cantonament centralizat, cum încearcă cei de la FCSB.

Jucătorii ar fi testați și ar sta acolo, fără să aibă contact cu nimeni. Cred că ideea domnului Gigi Becali e foarte bună și ar trebui aplicată cât mai repede de toate echipele din Liga 1, poate și de echipele din Liga 2 care au posibilități. Ar fi bine pentru toată lumea” a declarat Iosif Rotariu pentru Gazeta Sporturilor.

iosif rotariu

Citește și EXCLUSIV | Ioan Mărginean, fără perdea: ‘’Nu toți căutăm averi în fotbal! Cum am pășit pe lumea asta, așa plec‘’

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare