Becali și-a ieșit din minți! ”Să stea în banca lui! S-a întâlnit hoțul cu prostul?”

Gigi Becali și-a ieșit din minți și i-a răspuns dur lui Valeriu Iftime!

Paronul formației moldave l-a atacat pe Becali pentru că nu îi permite lui Mihai Roman, fotbalist împrumutat de vicecampioană la Botoșani, să evolueze împotriva FCSB-ului.

Becali este de părere că finanțatorul moldovenilor a declarat doar ce a vrut, iar contractul semnat de cei doi trebuie respectat.

”Iftime v-a spus doar ce i-a convenit lui, dar eu îi transmit să stea în banca lui, că nu este frumos să ne bălăcărim prin presă. Eu îl întreb doar atât: s-a întâlnit cumva hoțul cu prostul?a declarat Gigi Becali.

După transferul la FCSB, Golofca s-a întors la Botoșani, iar moldovenii l-au vândut pe acesta CFR-ului pentru 300.000 de euro.

”Păi, a uitat ce s-a întâmplat cu Golofca? Câți bani i-am dat eu pe el când l-am adus la FCSB? 400.000 de euro, corect?! Câți mi-am recuperat din ei după ce i l-am dat înapoi la Botoșani?

Am rămas cu buza umflată. Iar el ce a făcut? L-a vândut apoi pe domnul Golofca și la CFR Cluj, pe 300.000 de euro, iar mie mi-a dat ceva din ei? Nu mi-a dat nimic. Păi, cum facem?” a declarat finanțatorul roș-albaștrilor.

În aceeași situație s-a aflat și Roman, jucător care, susține Becali, nu voia să se întoarcă la echipa lui Iftime, însă pentru 50.000 de euro a acceptat să fie împrumutat.

”Să vă spun eu cum a stat treaba și cu Roman. I-am dat bani lui Iftime când l-am luat? I-am dat! Ştiți cât am tras eu ca să scap de Roman?

I-am dat de la mine și 50.000 de euro, că nu voia să plece înapoi la Botoșani. Ii spun lui Iftime că eu nu am prieteni la fotbal” a mai spus patronul FCSB.

Citește și Au început negocierile! Becali, în culmea fericirii: ”Am cerut 25 de milioane pe el”

Spynews.ro