Gigi Becali a luat o nouă decizie în privinţa politicii de transferuri la FCSB. Patronul vicecampioanei nu vrea să mai piardă bani din cauza jucătorilor care nu reuşesc să se impună.

Becali a anunţat că jucătorii trecuţi de prima tinereţe vor primi doar oferte pe termen scurt la FCSB. Contractele mai lungi vor fi oferite doar atunci când fotbaliştii demonstrează că pot ajuta echipa.

Orice jucător care va veni de acum încolo la FCSB, nu va mai avea contract pe trei, pe şapte, pe cinci, pe doi ani. În afara jucătorilor tineri, jucătorii de 25-27 de ani vor avea contract pe un an plus încă unul sau pe 6 luni cu contract de reziliere în alb, pe care îl semnează. Nu mă mai încarc cu jucători, îi testez la locul de muncă, direct la strung, să vedem dacă rezistă la presiune. Au fost mulţi care au venit, dar nu au rezistat la presiune şi atunci eu de ce să mă încarc cu ei? Stai şase luni, îţi iei şi bănuţul. Dacă nu acceptă, nu vine, a declarat Becali la Pro X.

Becali l-a folosit drept exemplu pe Claudiu Belu, fundaşul dreapta ca şi plecat de la FCSB după ce a fost adus în această vară.

La FCSB poţi să câştigi, de exemplu, cum a câştigat Belu. A câştigat Belu bani într-un an de zile cât a câştigat în toată viaţa lui.
Şi apoi te duci mai departe şi îţi vezi de treaba ta. Ai luat banii, nu te-am păcălit cu nimic, a mai spus Becali.

30 de jucători fac parte în acest moment din lotul FCSB, echipă care a transferat în vară şi pe parcursul actualului sezon 14 fotbalişti.