Gigi Becali a anunțat că fundașul Iulian Cristea va fi transferat la FCSB, din această iarnă sau din vară, în funcție de acordul încheiat cu Gaz Metan Mediaș. Cristea va fi titular în centrul apărării roș-albaștrilor, alături de Bogdan Planic.

Iulian Cristea (24 de ani) va intra în ultimele șase luni de contract cu Gaz Metan Mediaș, iar Becali a transmis că jucătorul și-a dat acordul pentru o mutare la FCSB.

Dacă ne înțelegem cu Gaz Metan, îl luăm din iarnă, dacă nu, în luăm din vară. E sub contract până în vară cu Gaz Metan. Vom semna pe 3-4 ianuarie. Dacă o să semnăm în ianuarie, eu le dau 100.000 de euro, mai mult nu. Eu cred că îl vor da. Nu mai pot rata play-off-ul„, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Finanțatorul FCSB este convins că Iulian Cristea va juca titular în centrul apărării, alături de Bogdan Planic. Becali este nemulțumit de evoluțiile lui Mihai Bălașa.

Îl iau din iarnă ca să fie titular, nu stau după Bălașa să crească el. Cred că Planici cu Cristea vor fi titulari. La mijloc vor fi Nedelcu și Pintilii sau Nedelcu și alt jucător„, a mai declarat Gigi Becali.

Crescut de Gaz Metan Mediaș, Iulian Cristea a impresionat în acest sezon al Ligii 1, reușind 2 goluri și 2 pase decisive în 16 apariții. Fundașul central este cotat la 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt.