Gigi Becali a reacţionat după ce a fost pus oficial sub acuzare într-un dosar de spălare de bani. 

Patronul FCSB este convins că lucrurile se vor linişti şi şi-a susţinut nevinovăţia în speţa în care procurorii DNA au început urmărirea penală.

Da, tată, da.. mă acuză de spălare de bani. Zic ei că am spălat bani cu Vasi. Că el mi-a dat mie 50 de milioane de euro, de la el din cont, și eu i-am dat înapoi, i-am dat 50 de milioane, i-am dat și mai mult. Ce spălare de bani să fie, eu i-am dat cadou, i-am dat cadou. Eu ajut oameni. Ce afaceri are Vasi să-mi dea mie să-i spăl banii? Ce eu sunt nebun să ajut oamenii și să fac pușcărie. Eu am ajutat oameni bolnavi de cancer.

Am salvat oameni. Eu fac donații, fac cadou. Sunt bani curați. Ce sunt nebun să spăl bani ca să ajut oameni, să fac eu pușcărie. Eu fac o grămadă de acte de caritate. Ce aflați voi e doar 3% din actele pe care le fac eu. DNA-ul nu mai are ce să facă, nu mai e corupție și trebuie să scoată oameni publici în evidență ca să își justifice existența, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB se declară liniştit cu privire la felul în care se va încheia urmărirea penală.

Mi-au pus sechestru pe avere. O să mă duc să-i dau eu în judecată. Mi-au pus sechestru pe conturile mele, personale, nu au treabă societățile. Mă distrează acțiunile lor, dar în același timp mă si întistrează. Într-o săptămână două o să vedeți că se rezolvă totul, a anunțat Gigi Becali

CITEŞTE ŞI: BREAKING NEWS| Gigi Becali, pus sub acuzare! Comunicatul DNA