RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Becali reacţionează după ce Steaua şi-a numit un nou comandant: ,,Dacă e cu capul pe umeri, atunci va face asta”

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a reacţionat după ce Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi-a numit un nou comandant în persoana colonelului Răzvan Bichir.

Steaua a ales să-l numească pe Bichir în funcţia care a fost ocupată în ultimul an de zile de către colonelul Mădălin Hîncu, intens contestat în ultima vreme de juristul Florin Talpan.

hincu

Gigi Becali speră ca noul comandant de la Steaua să fie o persoană mai calculată şi să încerce să aibă o comunicare mai bună cu FCSB.

,,Dacă este un om cu capul pe umeri, atunci el va spune că ‘fac fotbal, dar nu pot promova’. Pentru că ai nevoie de 3 milioane de euro pe an, pentru a ține o echipă de fotbal. Știu asta din propria experiență.

gigi becali profimedia 0467998292 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Așa că acest nou comandant eu cred că va spune: ‘nu semnez, pentru că eu răspund de banii de la bugetul statului’. Eu așa cred că trebuie să gândească un om. Greșesc?

Stadionul trebuie întreținut. Bine, mă, dacă n-au voie să promovezi, pentru că ei în formula actuală nu au voie, de unde scot un milion de euro pe an ca să-l întrețină? Eu știu ce spun, știu cum se întreține un stadion, am experiență.’‘, a explicat Gigi Becali, pentru Digisport.

Bichir, cel care va conduce Steaua acum, este cadru militar încă din anul 1994, fiind un absolvent şi la Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport/ Facultatea militară de educaţie fizică şi sport.

Stefan Razvan Bichir

Citeşte şi CSA Steaua are un nou comandant! Cine i-a luat locul lui Mădălin Hîncu

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare