Becali rămâne optimist: ”O să jucăm fotbal! Pe 16 încep antrenamentele la fiecare echipă!”

gigi-becali-fcsb

Gigi Becali este de părere că fotbalul poate reveni în România în luna iunie.

Competițiile sportive din țara noastră au fost întrerupe pe fondul pandemiei de coronavirus. Până la această oră, România a raportat peste 12.000 de cazuri cu noul COVID-19.

Patronul FCSB a explicat că jucătorii săi se antrenează individual și crede că fotbalul se va relua în România în iunie, dacă starea de urgență se va ridica pe data de 15 a acestei luni.

De asemenea, patronul vicecampioanei crede că toate echipele din primul eșalon al fotbalului românesc vor începe luna aceasta.

”Ei se duc să alerge pe unde vor ei, ei trebuie să alerge, două zile online şi o zi alergare pe unde poate. Poate să se ducă şi la bază, nu se organizează antrenamentul, dar au 5 terenuri şi poate să alerge câte trei unde vor ei.

Dacă se ridică starea pe 15 (n.r. mai), pe 16 încep antrenamentele la fiecare echipă. Eu zic că pe 15 iunie (n.r. vor începe meciurile), pentru că trebuie o lună de antrenament. Şi pe 15 iunie se va relua. Noi o să îl terminăm, nu ştiu dacă toate (n.r. meciurile), dar o să jucăm fotbal.” a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

gigi becali 1

Citește și Se face pace între Becali și Armată? ”Ar trebui să discute, să facă o singură echipă!”