Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, consideră că Alexandru Mitriță și Nicușor Bancu sunt printre cei mai buni jucători din Liga 1. Sorin Cârțu a dezvăluit că Becali putea să-i transfere pe cei doi pe bani puțini, acum câțiva ani.

Gigi Becali a declarat că este dispus oricând să ofere 5 milioane de euro pentru Mitriţă şi Bancu, jucători-cheie pentru Universitatea Craiova.

Dacă îi dorea pe Mitriță și Bancu – eu sunt amic cu Gigi – putea să-mi dea mie telefon de acum doi-trei ani și să le fac o caracterizare. Ăștia sunt doi jucători care se pretează bine pentru jocul Stelei, bazat pe combinații, pe driblinguri. Chiar le-ar trebui bine de tot! Cu Bancu a mai fost discuția asta acum doi ani. Iar Mitriță trebuia luat când avea clauză de la Pescara, era cea mai deșteaptă mișcare. Lovea doi dintr-o lovitură, își făcea și echipă competitivă pentru jocul de acasă și, în același timp, slăbea o contracandidată. Asta era mișcarea clară. Nu puteam să-i dau eu sfaturi„, a spus Sorin Cârțu la DigiSport.

Alexandru Mitriță (23 de ani) este căpitanul Universității Craiova și a reușit opt goluri și două pase decisive în acest sezon. Adus de la Pescara pentru 700.000 de euro, Mitriță valorează acum 3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Nicușor Bancu (26 de ani) este cotat la 1,6 milioane de euro și poate juca atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș de bandă stângă. A fost convocat la ultimele meciuri ale echipei naționale, fiind integralist cu Lituania.