Becali, pus la zid de Talpan: “Brandul Steaua a fost înregistrat fraudulos!” Dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta

CSA Steaua continuă războiul cu Gigi Becali, iar Florin Talpan, devenit un adevărat idol pentru cei de la Peluza Sud, l-a pus iar la zid pe latifundiarul din Pipera.

Mai mult, Talpan dezvăluie un amănunt extrem de interesant: Becali a recunoscut în cartea sa că numele Steaua este al Ministerului Apărării Naționale.

“Brandul Steaua a fost înregistrat fraudulos, cu rea credință. Toate documentele depuse la dosar, ca probe, arată că acordul de folosire al mărcii este pentru Asociație, nu către FCSB. Becali a avut o apărare foarte slabă. Au vorbit mult și fără logică. Eu, dacă eram avocatul lui Becali, aș fi făcut mai multe decât avocații plătiți cu sute de mii de euro.

Nu știu dacă ați citit cartea lui Gigi Becali, «Becali și Steaua», dar la pagina 24, alineatul 2, chiar Becali recunoaște că numele Steaua e al Ministerului Apărării Naționale.

Fiind jurist am încercat să sap și să am cât mai multe probe la dosar. Becali nu avut niciodată brand-ul Steaua și a folosit marca fraudulos. Trebuia să se aștepte că se va ajunge în acest moment. Să arate Becali cum a ajuns în Liga 1. Este un club înființat în 2003, iar Clubul Sportiv al Armatei nu le-a dat acordul de a folosi numele”, a spus Talpan, la Pro X.

Vrea zeci de milioane de euro

Acum, Talpan încearcă să îi ia lui Becali și aproape 37 de milioane de euro prejudiciu, pentru folosirea abuzivă a mărcii: “Nu va fi o decizie finală, dar sunt convins că vom avea și acolo câștig de cauză. Pe 9 mai este doar un termen în procesul pentru recuperarea prejudiciului, e sigur Talpan.

Spynews.ro