CFR Cluj va semna un contract de sponsorizare cu o societate care aparține de grupul american Tesla și ar putea primi o sumă-record pentru Liga 1 – 7 milioane de euro anual. Gigi Becali pune la îndoială această mutare și acuză inginerii financiare din partea campioanei României, pentru a scăpa de regulamentul privind fair-play-ul financiar.

CFR Cluj va primi 16 milioane de euro, garantat, în următorii doi ani. Contractul de sponsorizare se va prelungi, automat, cu încă un an, dacă ardelenii ajung în grupele unei competiții europene.

În această vară, CFR Cluj a fost sancționată de UEFA pentru încălcarea fair-play-ului financiar. Interdicția la transferuri a fost suspendată astăzi, după un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Ce contează bugetul? Nu le fac niciun rău, doar vă spun vouă ca să înțelegi care e situația. Contractul ăsta este ca să asigure fair-play-ul financiar. Dacă vrea omul poate să pună și ca sponsorizare. El poate să investească, face omul ce vrea, nu-i problema mea. E o inginerie financiară. A găsit omul o soluție, e legală. Nu mă sperie nimic. Nu se poate compara el cu mine din punct de vedere financiar și el știe asta, adică nu se supără că spun asta. Am zis doar eu ce știu„, a spus Gigi Becali la DigiSport.