La 20 de ani neîmpliniți, Dennis Man se află în atenția unor cluburi puternice din Europa. Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că vrea să-l mai țină doi ani, însă e gata să-l dea și acum pe cea mai mare sumă pentru care a plecat vreun jucător din campionatul intern. 

Anderlecht este echipa care îi face „marcaj” strâns lui Dennis Man. Belgienii îi dau târcoale mijlocașului ofensiv de mai multă vreme și și-au trimis emisarii la derby-ul cu Dinamo.

Scouterilor lui Anderlecht le-a plăcut ce au văzut, însă belgienii vor trebui să bage mâna adânc în buzunar dacă-l vor pe Man.

Jurnaliștii de la voetbalprimeur.be au preluat ultimele declarații date de Gigi Becali, în legătură cu Dennis Man, și avansează o sumă de transfer impresionantă pentru fotbalul românesc.

Gigi Becali a părut destul de hotărât. Vrea să-l mai țină pe Man la FCSB pentru încă doi ani. Becali vrea mai mulți bani decât a încasat pe Stanciu, o milioane de euro. Suma de transfer pentru Dennis Man este mult mai mare. Poate ajunge la 25 de milioane de euro. Și Manchester United este interesată de Man, dar, de asemenea, englezii nu sunt pregătiți să plătească o astfel de sumă de transfer”, scriu jurnaliștii de la www.voetbalprimeur.be.

Dennis Man are o cotă de piață de 2,2 milioane de euro.