RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Becali nu stă la discuții! ”Să nu îl prind pe Bălgrădean nici măcar pe la echipa a doua!”

Gigi Becali nu mai vrea să audă de Cristi Bălgrădean, portarul care a semnat cu rivala CFR Cluj!

Aflat în ultimele 6 luni de contract, portarul vicecampioanei a decis să semneze cu ”feroviarii”.

Gigi Becali a fost deranjat de decizia lui Bălgrădean și îl consideră un ”trădător”. Chiar dacă ”Pufi” se află sub contract cu formația din Capitală, patronul FCSB anunță că fotbalistul de 31 de ani nu va mai avea nicio legătură cu jucătorii echipei sale.

”Am discutat cu oamenii mei din club și le-am spus să nu care cumva să îl lase pe Bălgrădean să mai vină prin preajma jucătorilor de la prima echipă. Este un trădător și nu are ce să mai caute la noi. Să nu îl prind nici măcar pe la echipa a doua. La revedere! Nu mă mai interesează de el. A terminat definitiv cu mine. Acum când vorbim, vedeți că noi vorbim de Bălgrădean jucătorul lui CFR Cluj, nu al meu.

Poate să se ducă unde o vedea cu ochii, dar la noi nu are ce să mai caute. Trebuia să se gândească de la început că o să mă enervez rău de tot dacă aflu că a semnat cu CFR, dar dacă atât l-a dus capul, atunci și eu mă port cu el ca atare. Voi ce ați face în locul meu? Puteți ține trădătorii în casă? Adică voi credeți că Gigi Becali este vreun fraier? Credeți că mă las călcat în picioare de aia de la CFR Cluj? Niciodată! Nu o să îl iert în viața mea pe Bălgărdean” a declarat Becali pentru ProSport.

gigi-becali-fcsb-2

Citește și Becali reacţionează după întreruperea campionatului. “Nu vreau scandal în Postul Paştelui!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare