Becali l-a pus la punct pe Bogdan Andone! “Ce, nu ştia!?”

Gigi Becali i-a dat replica şi lui Bogdan Andone, după ce antrenorul care a demisionat a acuzat stilul de lucru al patronului de la FCSB.

Becali crede că Bogdan Andone, fost secund al lui Nicolae Dică şi Mihai Teja, era avizat de felul în care arată fişa postului pentru antrenorul principal de la FCSB.

Ce demnitate nu le-am respectat? Că le dau bani, nu-i respect? El este angajat și are o meserie. Când vine la mine în fața mea, el știe cum lucrez eu. Îl respect și pe Andone, dar el a greșit. A ieșit și a spus: ”Nu vreau să răspund eu pentru ce fac alții”. Păi, bă, tu erai pe bancă cu Dică, erai pe bancă cu Teja, știai cum lucrez eu. De ce ai mai venit antrenor?

Puteai să zici că nu vii, că tu nu accepți să răspunzi pentru mine. Păi, bă, nu știai de la început unde vii? După ce a venit, după ce nu i-au ieșit lucrurile, o dă cu “păi, eu nu vreau să răspund”. El nu e coerent, nu e stabil, nu are caracter puternic. Putea să zică: ”Bă, mi-am luat-o, știam cum e Becali, am crezut că pot să lucrez cu Becali, dar nu pot, nu pot să fac ce vrea el”, a răbufnit Becali, la Pro X.
Bogdan Andone a plecat de la FCSB după un mandat de numai şapte meciuri. Antrenorul a acuzat în momentul demisiei faptul că nu poate fi responsabil pentru deciziile luate de patronul echipei.