RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Becali își poate pune pofta-n cui: ”Nu-l văd pe Budescu la FCSB!”

Gigi Becali vrea să îl transfere pe Budescu, însă un fost stelist îl anunță că mijlocașul nu este avantajat de stilul de joc al FCSB-ului.

Context: Mijlocașul a fost dorit de patronul roș-albaștrilor în această iarnă, însă nicio ofertă concretă pentru ”Budi” nu a fost făcută. Becali vrea să îl transfere gratis, la vară, și anunță că fotbalistul va juca ”9” fals.

Valeriu Răchită (50 ani) este de părere că lui Budescu i-ar fi greu să îmbrace tricoul FCSB-ului. Motivul? Fostul stelist este de părere că stilul de joc libertin al mijlocașului nu s-ar potrivit la clubul din Capitală.

”Nu-l văd la FCSB, pentru că, acum, la FCSB, este altă echipă. Este o echipă care aleargă foarte mult, care face pressing. Se vede mâna lui Neubert. Vedem, acum se forțează foarte mult pe pressing și pe realizările individuale ale jucătorilor din față.

Lui Budescu trebuie să-i dai libertate, mai ales pe faza defensivă, trebuie să te gândești că, în anumite momente, Budescu nu ți-o va face, dar, când are mingea la picior, îți poate inventa orice. Acum, FCSB-ul mi se pare o echipă de grup.” a declarat Răchită pentru ProSport.

rachita

2 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, cifrele mijlocașului sunt următoarele: a reușit 6 goluri și 7 assist-uri în doar 11 meciuri.

budescu1 1

Vezi și VIDEO | Constantin Budescu a marcat un gol direct de la vestiare! Execuția sa face înconjorul lumii

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare