RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Becali, ironic înaintea derby-ului cu Dinamo: „Poate o să angajez antrenor până atunci”

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, l-a ironizat pe Mircea Rednic înaintea derby-ului cu Dinamo București. Becali a recunoscut că marea rivală se motivează altfel în confruntările cu roș-albaștrii.

După 14 etape din Liga 1, FCSB este pe locul doi în clasament, iar Dinamo ocupă penultima poziție. ‘Câinii roșii’ sunt fără victorie în campionat de opt etape.

Cu toate acestea, Dinamo a jucat la un nivel ridicat în ultimele „derby-uri de România”. 3-3 a fost scorul confruntării din etapa a doua a acestui sezon.

Dinamo când joacă cu noi zici că sunt campioni mondiali. E o partidă grea. Ei cu noi îşi dau viaţa. Dar trebuie să şi poată. De data asta, s-ar putea să nu mai fie greu cu ei. O să mă consult cu Luţu 1 şi Luţu 2 (n.a. – aşa cum i-a numit Mircea Rednic pe Nicolae Dică şi Mihai Stoica). Poate o să angajez antrenor până atunci, că nu avem antrenor. O să vedem la finalul sezonului dacă avem sau nu antrenor.  Dinamo e imposibil să mai intre în play-off. Nu mai au şanse. Au multe echipe în faţă„, a spus Becali la DigiSport.

Gigi Becali a vorbit și despre lupta la titlu în Liga 1. FCSB este la două puncte de liderul CFR Cluj. Roș-albaștrii n-au mai câștigat trofeu din 2015.

CFR joacă mai bine decât cu Dan Petrescu. Acum pasează mai bine. Avem o problemă, pentru că toate echipele şi-au intrat în ritm. CFR, Viitorul şi Craiova nu pot pierde cu echipele mai slab cotate. Mă îngrijorează, pentru că nu ai voie să mai faci paşi greşiţi. Asta şi pentru că avem mulţi accidentaţi„, a declarat Becali.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare