Becali insistă pentru o perlă din Liga 1! Suma pentru care vedeta se poate transfera la FCSB

gigi-becali-fcsb

Gigi Becali face totul pentru transferul lui Ibrahima Tandia, însă cei de la Sepsi se țin tare și anunță că în vară jucătorul va costa nu mai puțin de un milion de euro.

În plus, Janos Bokor, managerul lui Sepsi, anunță că FCSB n-a făcut vreo ofertă oficială pentru Tandia.

“90% rămâne la noi. În vară va fi un jucător de și mai mare interes. Steaua și-a arătat intenția, îl vrea pe Tandia. Dar nu a sosit nicio solicitare oficială. Nu știu cu ce impresar a vorbit domnul Becali, eu știu că are unul în România, cu care noi am discutat când l-am adus.

Dacă este să vorbim despre un preț. Păi, să ne gândim la ce bani s-au plătit pentru fotbaliști precum Golofca sau Qaka. 400.000 sau 500.000. Eu zic că un jucător care și marchează e mai valoros decât un închizător precum Qaka”, a spus Bokor, pentru gsp.ro.

tandia

“Plus că Tandia are și o vârstă bună, 25 de ani. Eu zic că la ora actuală valoarea lui Tandia este la 500.000-600.000 de euro. Dar în vară eu cred că poate fi de un milion de euro. Vă spun sincer că nu ducem lipsă de discuții pentru Tandia. Sunt și contacte de afară, dar atât noi, cât și jucătorul ne dorim să continuăm împreună.

Spun că 90% rămâne, dar să vedem ce oferte vor sosi. Să ne gândim că Tandia alături de Koljici de la Craiova cred că sunt în topul jucătorilor străini care au venit și au confirmat. Deci, noi putem discuta doar pe o ofertă foarte bună”, a mai afirmat Bokor.