Gigi Becali a mai declanșat un război! Omul de afaceri a lansat un atac fără precedent la adresa selecționerului Cosmin Contra. Becali prevestește un dezastru pentru echipa națională, spunând că fostul fundaș nu are pregătirea necesară pentru această funcție.

Cosmin Contra nu a convocat niciun jucător de la FCSB pentru meciurile cu Spania și Malta, iar Gigi Becali vrea să facă un memoriu la FRF, prin care să acuze selecția. 

După șase runde din preliminariile EURO 2020, România ocupă locul 3 în grupă.

Urmează luna viitoare meciurile cu Feroe (12 octombrie, d) și Norvegia (15 octombrie, a)#LuptamImpreuna 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 9 septembrie 2019

Contra trebuie să știe un lucru: dacă nu știi să faci selecție, mai bine te duci și stai acasă. Noi chiar am vrut să facem memoriu, ca asociație a Federației. Nu putem să dăm 800.000 de euro unui om care nu știe. Aici a demonstrat că habar n-are, omul habar n-are de fotbal. Ca fotbalist, da, a fost mare, dar ca antrenor nu știe de capul lui. Dacă o să îl ținem acolo, să dăm bani, sute de mii de euro, nu o să ne mai calificăm niciodată. Am conceput un comunicat, pe care să îl dăm și public, și la Federație.

Nu ne convine să dăm sute de mii de euro unui om care nu știe fotbal. Să îl încărcăm de sute de mii de euro, ca să ce? Să își bată joc de bani? Îți mai dăm încă 800 noi, dar pleacă, nu vezi că ne distrugi?„, a spus Gigi Becali la Pro TV.