RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Becali îl ironizează pe Talpan: ”Să vedeți acum ce probleme va avea Iohannis dacă nu îi răspunde!”

Gigi Becali a reacționat după ce Florin Talpan, i-a cerut președintelui României, Klaus Iohannis, să intervină în procesul pe care îl are cu patronul FCSB.

Joi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis rejudecarea procesului, după ce a admis recursul intentat de către Becali.

În martie 2018, Curtea de Apel București a decis că Becali trebuie să plătească 30.000 de euro, reprezentând despăgubiri către Talpan. Patronul FCSB a intentat recurs, iar hotărârea ÎCCJ este definitivă.

2 gigi becali talpan 1

Imediat după ce a auzit de scrisoarea juristului CSA către președintele României, Becali l-a ironizat pe Talpan în stilul caracteristic.

“Ce a făcut Talpan? I s-a plâns de mine lui Iohannis? Și de judecători? Mor de râs! Chiar nu mai pot…(n.red. – patronul FCSB râde în hohote) Ce l-a mai nemulțumit? Îi este rușine de România în care trăiește acum? Aoleu!

Să vedeți acum ce probleme va avea Președintele României, domnul Klaus Iohannis, dacă nu îi răspunde lui Talpan la scrisoare sau nu îi soluționează favorabil doleanțele.

Dar, dacă nu îi rezolvă problema parcă văd că se alege și Iohannis cu vreun proces din partea lui Talpan. Asta este ultima. Să aud că s-a plâns de mine la președintele României. Acum am un sfârșit de săptămână și mai tare. Nu mă mai distrasem așa de mult de câteva zile. Este incredibil acest Florin Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

gigi becali

Citește și DOCUMENTE EXCLUSIVE | Talpan îi cere ajutorul președintelui Iohannis în conflictul cu Becali! „Este o Românie strâmbă, cu care îmi este rușine”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare