FCSB n-a bătut-o la Giurgiu pe Guimaraes (0-0), însă Gigi Becali se vede deja în grupele Europa League și anunță că va întări echipa care va fi preluată de azi de Bogdan Argeș Vintilă.

„Noi trebuia să batem 2,3-0, dar nu îmi fac niciun fel de problemă. E mai slabă decât Mlada. Îi batem acolo, nu e o formaţie care să ne poată marca goluri. Nu au valori, nu au tehnică, nu au nimic. Nu au cum să ne învingă acolo. Eu zic că acest moment e mai uşor, pentru că Mlada putea marca gol, ăştia nu sunt în stare. Poate că sunt eu prea prost, poate că nu mă pricep la fotbal, dar jucăm trei zile cu ei şi nu ne dau gol. Nu au cum, nu au mişcat nimic, nu au fost în stare să facă trei pase în faţa noastră! Eu mă spânzur, îmi tai capul dacă ăştia ne marchează gol. Suntem trei clase pentru ei, şi la viteză, şi la tehnică, chiar şi fizic. 100% ne calificăm, hai 99%, că 1% e ghinion”, a spus Becali la Pro X.

Mai mult, Becali crede că FCSB va trece și de grupele Europa League.

„O să mai fie vreo două transferuri, cred. Poate că nu le făceam dacă nu ne calificam. Dar acum dacă ne-am calificat…O să jucăm 6 meciuri în grupe. Avem nevoie de fundaşi. Trebuie să luăm jucători pentru că suntem calificaţi. Ajungem în primăvara Europa League, am curajul să spun asta. Nu contează cu cine o să jucăm în grupe, ne calificăm în primăvară”, a mai spus Becali.