FCSB a debutat o victorie în noul sezon! Vicecampioana României a învins Milsami Orhei cu 2-0, în primul tur preliminar din Europa League. Gigi Becali este mulțumit de jocul ‘roș-albaștrilor’ și a anunțat că Florin Tănase și Dragoș Nedelcu vor fi jucători de bază în acest sezon.

La Giurgiu, moldovenii nu au creat mari probleme. Florin Tănase a reușit o ‘dublă’ în minutele 12 și 56.

Returul se va juca joia viitoare, în Republica Moldova.

Trebuia să fie 5-0! Mingea a fost numai la noi, am pasat… ce să vrei mai mult? Având în vedere că e primul meci! Mulțumit de Oaidă, am văzut că e fotbalist… l-am luat, dar nu-l știam bine. Intră cu mingea în careu, are curaj să dribleze în careu. Nedelcu a fost senzațional… ce să mai fie Pintilii titular? La revedere! Nedelcu rămâne acolo, nu-l mai scoate nimeni! Numai un transfer îl mai scoate.

Cred că am legat o echipă bună, mi-a plăcut jocul. Să nu uităm că i-am desfăcut… e greu să-i dai gol unei echipe care se baricadează. Aș vrea puțin mai rapid… să meargă pasele. Lui Tănase n-am ce să-i zic. Vorbesc cu el la 2-3 zile. I-am spus <Vezi că îmi pun baza în tine! Tu ții echipa asta>. I-am zis serios și a înțeles„, a spus Gigi Becali la DigiSport.