Becali e gata să vândă cei mai buni jucători la CFR! “Am șapte oferte pentru el”

Gigi Becali nu mai vrea să audă de Denis Alibec, însă este gata să se despartă și de Constantin Budescu, omul care a fost decisiv de multe ori pentru echipa lui Nicolae Dică.

Alibec și Budescu pot să ajungă chiar și la CFR. Becali e gata să-i trimită pe cei doi la Cluj și a uitat de rivalitatea din ultima perioadă. CFR vrea să se întărească și să forțeze calificarea în grupele Champions League.

“Pentru Alibec am șapte oferte. Ele sunt din Turcia, Rusia, Anglia, Franța și Ucraina. Să vedem ce va fi și unde va merge. Clubul care îmi dădea 7 milioane pe Alibec mă întreabă acum de ce îl dau pe 1,7 milioane de euro. Le-am zis că m-am certat cu el și nu-l mai vreau, dar că e super fotbalist. Am fost întrebat dacă-l dau la CFR Cluj. Am zis că normal, nu am nicio problemă. Îl dau oriunde, și-n Africa.

Și pe Budescu îl vând. De ce să plătească 3 milioane pe el, cât e clauza? Pe Budescu îl dau cu 2 milioane de euro. Și la CFR îl vând. Nu e rivalitate. Eu vreau bani din fotbal. Dacă eu nu mai vreau jucătorii, poate să-i cumpere oricine. Nu îmi pasă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Spynews.ro