RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Becali, dezvăluiri ȘOCANTE! Costel Gâlcă, ”tăvălit”, în direct , la TV: ”Comandam tot din puşcărie! Lui Gâlcă îi făceam schimbările!”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri șocante, miercuri seară, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport. Becali a povestit detaliat cum îi făcea, din închisoare, schimbările și comanda echipa lui Costel Gâlcă, la ultimul titlu luat de FCSB, în 2015.

Deși era interzis, Becali suna din închisoare. Acesta a povestit cu lux de amănunte cum a fentat legea și cum a reușit să dea indicații staff-ului și antrenorului:

„Comandam tot din puşcărie! Lui Gâlcă, care spuneţi voi că avea mare personalitate, îi făceam schimbările. Am câştigat campionatul din puşcărie! La ora 23:00 se închidea telefonul. Dar dacă sunai la 23 fără un minut, rămânea deschis.

Sunam la fără un minut şi lăsam telefonul deschis în furcă. Au schimbat regula în puşcărie când au văzut că las telefonul deschis şi vorbesc după mult timp. Din 45 de minute au redus timpul de convorbire la zece minute.

Fiecare face cum vrea la el acasă. Eu am făcut aşa ca să nu ajung în faliment, să nu se aleagă praful. Să fie sănătoşi ăştia care pun antrenori şi ajung în faliment. Dacă am şi eu unul ca Mangia sunt idiot să mă bag?

Dacă ar avea Mangia echipa asta… Ei au vândut cel mai bun jucător al lor, Ivan, şi s-au bătut la campionat. Eu am luat cei mai buni jucători şi pierd campionatul. Nu vreau să vorbesc de un antrenor de la altă echipă! Omul are contract… Nu mă bag peste un antrenor care face treabă”, a spus Gigi Becali, miercuri seară, la DigiSport.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare