Becali dă un ”tun” financiar în plină pandemie! Ofertă de milioane pentru Florinel Coman

florinel-coman

Gigi Becali poate da lovitura pe piața transferurilor în plină pandemie de coronavirus.

Patronul FCSB a anunțat că este dispus să îl vândă pe Florinel Coman. Vicecampioana are o ofertă de 9 milioane de euro de la Orlando City, formație din MLS, iar dacă ar accepta, Becali ar rămâne și cu 40% dintr-un viitor transfer.

Chiar dacă inițial nu i-a surâs ideea, finanțatorul roș-albaștrilor a explicat că pandemia de COVID-19 l-a determinat să se gândească de două ori mai bine.

”Am primi acum ceva vreme o ofertă pentru Coman din America și acum m-au întrebat americanii din nou dacă accept oferta lor. Am făcut niște modificări. Ei mi-au propus să păstrez 50% din Coman, dar eu am renunțat la 10%. Ei vor avea 60%, iar eu 40%. Oferta e de 9 milioane de euro pentru 60% din Florinel.

Prima dată îmi dau 5 milioane de euro și după mai oferă două tranșe de câte două milioane. Dacă vor așa bine, dacă nu, la revedere. Poate va fi mai bine dacă nu se face transferul. Dacă se reia fotbalul, Coman se vinde pe bani mai mulți. Da, ar pleca din iunie în America și ar avea un contract pe 3 ani și jumătate. Să vedem ce va fi. Când e de luat bani, trebuie să iei. Ce e în mână nu-i minciună. Nu dau vrabia din mână pentru cea de pe gard. Nu putem ști ce va fi. Iau ce bani pot să iau” a declarat Gigi Becali la ProX.

florinel-coman-fcsb

6 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, ”Mbappe” a bifat 35 de apariții pentru FCSB, în toate competițiile, reușind să înscrie 14 goluri.

florinel coman

Citește și BREAKING NEWS | Așteptarea a luat sfârșit! Florin Niță revine la FCSB!