Becali, criticat de o legendă dinamovistă: ”Nu înţeleg cum poţi să ajungi la maniera de a-l aduce!”

Gigi Becali, patronul FCSB, este criticat de legenda dinamovistă Cornel Dinu (72 ani).

”Procurorul” l-a ”taxat” pe latifundiarul din Pipera din cauza lui Alexandru Buziuc, pariul patronului FCSB, care nu a confirmat până în acest moment.

Potrivit transfermarkt.com, 350.000 de euro este cota de piață a atacantului de 26 de ani. În actualul sezon, acesta a bifat 21 de apriții pentru gruparea din Capitală, reușind să înscrie un singur gol.

”Schimbările pe care le face FCSB sunt şocante în sensul că cel mai surprinzător… Nu e surprinzător, pentru că îmi dau seama unde trăiesc şi cine judecă. E situaţia lui Buziuc, care intră şi joacă 33 minute. Intră Vukusic, croatul ăsta care nu se ştie ce caută. 

buziuc

Nu înţeleg cum poţi să ajungi la maniera de a-l aduce (n.r. – pe Buziuc) şi am spus asta de la început. Îmi aduc aminte de Buziuc, care a avut o perioadă când s-a descurcat la Gaz Metan, după care nu văd criteriile…

buziuc

Doar aşa dacă a fost o lună plină, de deochi, unde se iau deciziile, de a-l aduce la Steaua (n.r. – FCSB) să joace. Nu are nimic comun. Face parte din categoria foarte interesantă de atacanţi care nu ajung la finalizare.” a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

cornel dinu

Citește și Ca la noi, la nimeni! Steaua şi FCSB sărbătoresc aniversarea câştigării Supercupei Europei