Gigi Becali bagă mâna în foc pentru una dintre ”perlele” sale!

”Câinii” și roș-albaștrii se vor întâlni duminică, pe Arena Națională, de la ora 20:00, în capul de afiș al etapei cu numărul 25.

Patronul FCSB nu crede că Dinamo o poate încurca pe FCSB în ”Eternul Derby” și mizează că Olimpiu Moruțan, jucător criticat recent de acesta, va decide partida.

De asemenea, Becali anunță că singura echipa de care se teme în acest moment este CFR Cluj, formație care va juca împotriva Viitorului în această etapă.

„Am jucat cu CFR, cu Craiova, cu toate echipele și cu Dinamo, deși e pe locul 9, uite câtă publicitate. Singură echipa care ne interesează și cu care facem calcule e CFR.

Toată săptămâna doar despre asta s-a vorbit, vedeți ce frumos e un derby. Suporterii vin că iubesc Dinamo, că au sângele dinamovist. Dar se simt totuși, pe locul 9. Nu zic ironic, zic așa, ce s-a întâmplat cu fotbalul românesc.

Toată săptămâna asta s-a vorbit despre ce înseamnă puterea asta: Dinamo și Steaua. Am zis și eu așa, dar nu, o să fie un meci tare, un meci pe viață și pe moarte. E posibil să se întâmple orice, dar să ne încurce, e cam imposibil, nu cred că au cum. Ce o vrea Domnul să fie, nu vreau să mai vorbesc așa că nu vreau să întărât oameni. Morutan va fi decisiv în derby” a declarat Gigi Becali la ProX.

gigi-becali-fcsb-2

”Derby de România” se va vedea în format LIVE TEXT, pe realitateasportiva.net.

De asemenea, partida va fi comentată live pe pagina de Facebook Realitatea Sportivă.

Vezi și VIDEO | Florinel Coman, supus unui test de memorie înaintea meciului Dinamo – FCSB