Gigi Becali a anunțat că a discutat cu Edi Iordănescu. Patronul FCSB a adăugat că are multe soluții pentru postul de antrenor. 

Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că sunt șanse 95 la sută ca Edi Iordănescu să vină la FCSB. Becali e mulțumit că Iordănescu jr. e creștin practicant,dar spune că are și alte variante.

Am vorbit cu Edi Iordănescu și azi. Mi-a zis: Nea Gigi, mai am 3 etape. Vreau să termin cu demnitate. Nu vreau să vorbim acum de plecarea de la Gaz Metan

Cu Edi, treaba e rezolvată 95%, din punctul meu de vedere. Că-l vreau. Dar, la cum îl văd pe el, nu mai e 95%. Îmi place de el că se împărtășește. Și el, și familia lui se împărtășesc. Eu vreau un antrenor creștin. Să fii creștin nu înseamnă să fii botezat așa, ci să te împărtășești în posturi.

Am soluții multe. Sunt antrenori mari de la care am primit telefoane. Am zis că până nu vorbesc cu Edi, nu decid. Dar e posibil să mă vrăjească un antrenor până atunci. Nu vreau să zic nimic. Sunt antrenori mari, unul chiar foarte mare.

M-a sunat ca să bem o cafea. Am zis: «Domne, dacă e să bem o cafea, te sun. Să vorbim, să vedem. Nu neapărat de antrenorat». Am soluții multe. Nu se face târziu. Nu face antrenorul strategia de transferuri. Asta o fac eu”, a spus Becali la Digi Sport.