Edi Iordănescu și Gigi Becali par tot mai aproape de o înțelegere, iar omul de afaceri e convins că poate da marea lovitură în această vară.

Becali promite că nu se va amesteca în tactica roș-albaștrilor, însă îi transmite lui Iordănescu un lucru clar în privința transferurilor.

„Eu vreau să fac bani din fotbal, atât vreau, nu mă interesează altceva. El mi-a zis: ‘Bre nea Gigi, eu vreau să conduc vestiarul’. I-am zis că îi voi da cea mai mare putere pe care a avut-o el vreodată. Mi-a zis că trebuie să aibă vestiarul, altfel nu poate face nimic”, a spus Becali, pentru Gazeta Sporturilor.

„N-am vorbit despre transferuri, pentru că niciodată transferurile nu vor fi făcute de antrenor! Eu fac transferurile, pentru că eu vreau să fac bani. Mă voi consulta cu el, dar nu le face el. O să-l întreb: ‘Edi, ce părere ai? Cu ce jucători crezi tu că pot face bani?’. În rest, în vestiar va avea mână liberă”, a mai spus Becali.

Edi Iordănescu (40 de ani) a fost antrenor secund și interimar la FCSB în perioada 2010-2012.

ASA Târgu-Mureș, Pandurii Târgu-Jiu, ȚSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș sunt echipele antrenate până acum de către Edi Iordănescu.