După ce a renunţat la colaborarea cu Narcis Răducan, Gigi Becali a comentat şi posibilitatea ca Mihai Stoica să revină în staff-ul administrativ al FCSB.

Patronul roş-albaştrilor a declarat că în acest moment nu se pune problema ca MM să revină la FCSB, echipă de la care a plecat în această vară invocând motive personale. Becali a lăsat însă deschisă posibilitatea unei reîntoarceri a lui Mihai Stoica în viitor.

Nu se pune porblema să vină acum Meme, deși recunosc că am vorbit și vorbesc în continuare cu Mihai. El este fratele meu mai mic și face parte din familia noastră a Stelei, a anunțat Becali.

Patronul vicecampioanei a rămas însă supărat în continuare pe Narcis Răducan, plecat de la club chiar după o discuţie aprinsă cu Becali.

De ce vreți voi să tot vorbim de Narcis? A plecat băiatul și cu asta basta! Însă este normal că am fost și sunt supărat pe el. Nu poți tu, ca angajat al meu, să te apuci să vorbești de ăia din liga a patra că nu erai angajat la Talpan. Nu ai cum. Voi credeți că Meme ar fi făcut așa ceva? Niciodată! I-am spus băiatului în față ce aveam de spus și nu mă interesează că s-a supărat sau nu. A decis să plece. Să fie sănătos! Dar eu o să fiu mai atent atunci când îmi voi alege pe cine angajez” – a mai spus Becali.

Mihai Stoica a avut două mandate la FCSB (n.r. – fosta Steaua). Prima dată, Mihai Stoica a ocupat funcția de manager general în perioada 2002 – 2007. MM Stoica a revenit la echipa lui Gigi Becali în 2010.

Fostul oficial al roș-albaștrilor are în palmares cu echipa lui Gigi Becali 4 titluri de campion: 2005, 2006, 2012 și 2013.

Pe 4 martie 2014, fostul directorul sportiv al FCSB a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. După ce a fost eliberat, Mihai Stoica a revenit la FCSB, fără a avea însă atribuții oficiale.