RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Basarab Panduru ridică un mare semn de întrebare: ”Cum naiba se poate nenoroci o echipă în 3 etape?”

Basarab Panduru, fost jucător al Stelei în perioada 1991 – 1995, a vorbit despre prestațiile FCSB-ului.

Înainte de ultima victorie din campionat, 1-0 cu Chindia Târgoviște, formația lui Toni Petrea a pierdut trei partida la rând, în toate competițiile.

Panduru nu înțelege cum gruparea din Capitală a pierdut cele trei meciuri consecutive. Fostul stelist spune că se uita cu mare interes la meciurile FCSB-ului, însă acum evoluțiile roș-albaștrilor lasă de dorit.

„Cum ajunge o echipă la care spuneam că îmi face plăcere să mă uit, care are cel mai frumos fotbal, cum ajunge în 3-4 etape să devină o echipă la care nu mai poţi să te uiţi sub nicio formă, pentru că are cel mai urât fotbal? 

Şi un jucător de care noi vorbeam că şi-ar putea găsi într-un anumit context locul la prima reprezentativă, dar mai mult la U21, este convocat de selecţionerul U19. Cum naiba se poate nenoroci o echipă în 3 etape? Munceşti ani să faci o echipă degeaba. Asta ar trebui să fie exemplu pentru toată lumea, cum să nenoroceşti o echipă în 3-4 meciuri să arate în halul asta? Nu o mai recunosc! 

Înainte, simţeai că vine golul, că vine o fază, simţeai că scoate un penalty, te făcea să stai în faţa televizorului. Acum s-a terminat tot în 3-4 etape. În angrenajul acela, Man era foarte important, era omul care în 8-9 meciuri a dat primul gol, când nu mergea nimic, Man era cel care ieşea în faţă şi marca golul.

S-a rupt ceva acolo. Dar când te uiţi la linia de fund cu Chindia şi la tot ce s-a întâmplat, te întrebi cum se poate într-un timp atât de scurt să nu mai vezi abosult nimic din ce vedeai acum o lună.” a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Citește și EXCLUSIV | Becali ştie de ce nu poate fi Coman numărul 1 la FCSB: ,,Face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare