RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Barcelona, adio titlu! Koeman: „Este deja complicat!”

Ronald Koeman s-a resemnat în privinţa şanselor la titlu după ultimul meci al anului! Chiar dacă au trecut numai 15 etape din La Liga, antrenorul Barcelonei crede că lupta pentru primul loc s-a complicat total pentru echipa sa.

După 1-1 cu Eibar, Koeman a recunoscut că titlul a devenit o misiune aproape imposibilă pentru catalani.

„Trebuie să fim realişti. E adevărat că nimic nu e imposibil în campionat, dar este foarte complicat. Distanţa de puncte faţă de Atletico este deja foarte mare. Vorbim despre o echipă care nu prea le lasă şanse adversarilor şi este foarte constantă. Situaţia este complicată” – a declarat antrenorul olandez.

Koeman nu vrea să se ascundă în spatele lipsei de experienţă a echipei sale, chiar dacă Barcelona traversează un sezon de tranziţie în privinţa lotului de jucători.

„Nu vreau să spun că ne lipsesc jucătorii cu experienţă. Este o tranziţie în echipă şi avem mulţi jucători tineri. Avem însă destulă experienţă în echipă, chiar dacă ne-a lipsit Leo Messi, care face diferenţa” – a explicat Koeman.

Barcelona are în palmares 26 de titluri de campioană a Spaniei, ultimul cucerit în 2019. Catalanii încheie anul pe poziţia a şasea în clasamentul din La Liga, cu şapte victorii obţinute în primele 15 partide.

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare