Laszlo Balint, după eșecul cu ultima clasată din Liga 1: ”Vreau să-mi cer scuze în fața fanilor, nu îi merităm”

Laszlo-Balint-uta-arad-liga-2

UTA Arad a pierdut la limită cu FC Hermannstadt, scor, 0-1, în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Petrișor Petrescu în minutul 50.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Laszlo Balint, a reacționat după prima înfrângere în ultimele cinci etape. Tenhnicianul le-a cerut scuze fanilor pentru prestație și pentru rezultat și a declarat că dacă echipa sa nu își va corecta greșelile din acest meci, atunci UTA ar putea intra în lupta pentru evitarea retrogradării.

balint

„Vreau să încep prin a felicita adversarul. Ne-au învins cu armele lor, i-am avertizat pe băieți! Din păcate, n-am făcut ce ne-am propus, am făcut foarte multe cadouri, am arătat foarte rău. Poate exista o scuză prin lipsa de prospețime, dar ei au avut un nivel peste noi ca determinare.

Vreau să-mi cer scuze în fața fanilor, nu îi merităm. Cumva această înfrângere ne-a adus cu picioarele pe pământ, românul face nuntă după victorie și înmormântare după înfrângere. Trebuie să eliminăm greșelile tehnice, să reacționăm, mai sunt șase etape. Dacă nu ne revenim, putem avea probleme și să intrăm în jocul retrogradării”, a spus cel care i-a promovat pe arădeni.

Laszlo-Balint-UTA-Arad

După această înfrângere, UTA Arad, cea care a fost aproape de calificare în play-off, rămâne momentan pe locul 8, cu 25 de puncte. Runda următore, “Bătrâna Doamnă” se deplasează în Trivale pentru întâlnirea cu FC Argeș.

”Lanterna roșie”, FC Hermannstadt a urcat pe locul 14, peste Dinamo și Poli Iași, cu 16 puncte. Etapa vitoare, sibienii primesc vizita celor de la Gaz Metan Mediaș.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | FC Hermannstadt dă lovitura la Arad. Dinamo este pe loc de retrogradare