FCSB este la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, dar portarul Cristi Bălgrădean încă mai speră la titlu în acest sezon al Ligii 1. Bălgrădean este convins că roș-albaștrii vor juca din ce în ce mai bine, întrucât formează un grup mai unit.

Partida FCSB – Sepsi este programată luni, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Se înfruntă a doua și ultima echipă din clasamentul play-off-ului Ligii 1.

Știm că mâine ne va aștepta un meci foarte greu, cu o echipă bună. Dar noi suntem pregătiți și trebuie să câștigăm neapărat 3 puncte mâine. Am pierdut 4-2 la ei, pe un teren care era înghețat. Cu siguranță că mâine va fi alt meci.

După meciul cu Călărași, eu am declarat că vom arăta din ce în ce mai bine, cu trecerea timpului. Cred că am reușit să ne creăm niște relații de joc și să facem mult mai multe lucruri din ce-și dorește antrenorul.

Condiții sunt, suntem printre cei mai buni jucători din țară. Presiune este și va fi tot timpul, pentru că Steaua trebuie să câștige trofee„, a spus Cristi Bălgrădean, în cadrul unei conferințe de presă.

Conferință de presă înaintea partidei cu Sepsi OSK, de luni seară.

Publicată de FCSB pe Duminică, 7 aprilie 2019