Bălănescu îl face praf pe fostul medic de la Dinamo! “De asta trebuia să se ocupe”

Un scandal neașteptat a izbucnit la Dinamo, iar medicul Adrian Motoacă a ajuns în centrul atenției. După ce a fost concediat, Motoacă a făcut mai multe dezvăluiri despre modul în care este gestionată nutriția jucătorilor și l-a atacat pe antrenorul ceh Dusah Uhrin. 

Directorul general Bogdan Bălănescu a dat replica după aceste acuzații și a condamnat comportament neprofesionist al medicului Adrian Motoacă.

Adrian Motoacă susține că motivul real al demiterii este că nu a mai fost dorit de către antrenorul ceh Dusan Uhrin.

Fostul angajat al clubului Dinamo susține că Uhrin nu ținea cont de sfaturile medicului.

În replică, Bălănescu îl acuză pe Motoacă de faptul că a evaluat greșit situația atacantului sârb Slavko Perovic, care nu a mai jucat niciun meci din luna iulie.

Doctorul face turul presei ca să dea amănunte închipuite și nu credeam că am lucrat cu un așa om, care denaturează adevărul. Domnul doctor vorbește despre ce se întâmplă la Săftica, dar nu vorbește despre ce a fost adus. N-a fost adus ca director sportiv, nici ca antrenor principal.

Noi avem servicii externalizate medicale. Am fost primul club care am adus contractul cu Acibadem. Eu nu cred că avem datorii la clinici. Întrebați-l când a programat vizita medicală pentru iarnă. Am programat-o pe 10 ianuarie. Dânsul a uitat că a fost medic la Dinamo, el de asta trebuia să se ocupe, nu de altceva.

Nu vreau să intru într-un circ de genul ăsta. Numai minciuni, cu spaghetele bolognese. Lui Perovic i-a spus că nu va lua niciodată vizita medicală în România. Poate juca de mai mult timp dacă se rezolvau acele probleme cu Slavko“, a spus Bogdan Bălănescu pentru site-ul doardinamo.ro.

Spynews.ro