Avertismentul lui Gică Craioveanu după eliminarea ‘alb-albaștrilor’ din Europa League: “În cupele europene cresc jucătorii”

Gică Craioveanu s-a declarat extrem de dezamăgit de eliminarea prematură a Universității Craiova din Europa League. După eșecul cu Locomotive Tbilisi din primul tur preliminar, directorul de imagine al ‘alb-albaștrilor’ a anunțat că postul lui Cristiano Bergodi nu este în pericol.

În Georgia, Craiova a fost învinsă de către modesta Locomotive Tbilisi, scor 2-1. 

Mi-a trecut supărarea după meciul din Europa League, pentru că se joacă joi-duminică sau sâmbătă-miercuri. Poți trece mai ușor, apoi a venit o victorie bună și cred că le-a mai trecut supărarea tuturor oltenilor.

Am simțit neputință după acel meci. În primul rând, cred că a fost o problemă de atitudine. Erau așa modești adversarii, încât am crezut că vom câștiga meciul doar cu numele… și am plătit. A fost un accident, poate cel mai slab meci al lor.

Avem o echipă bună, cu jucători de națională, am luptat până în ultimul moment pentru titlul de campioni și am întâlnit o echipă slăbuță (n.a. – Locomotive Tbilisi). Aș vrea să jucăm în cupele europene, pentru că acolo cresc jucătorii. În campionat, joci și cu adversari mai accesibili.

Cred că toți suntem vinovați, inclusiv Bergodi. Din ce știu de la Mihai Rotaru, postul lui Bergodi nu e în pericol. Nu s-a vorbit despre alt antrenor. Bergodi a făcut o treabă bună pe finalul campionatului, avem încredere în continuare în el“, a spus Gică Craioveanu.