Avertisment pentru Petrolul! ”Nu o să fim pisici. Am în echipă luptători”

Călin Cojocaru, antrenorul celor de la Pandurii Târgu Jiu, a prefațat duelul cu Petrolul Ploiești.

Mâine, de la ora 13:45, oltenii vor juca pe teren propriu cu ”lupii galbeni”.

Pandurii ocupă ultimul loc în clasament, însă tehnicianul Cojocaru are încredere deplină în elevii săi și anunță că aceștia vor da totul pentru a obține punct sau puncte în duelul de mâine.

”Este clar că Petrolul pornește favorită, dar și noi ne-am pregătit foarte bine în această pauză și vom da totul pe teren ca să câștigăm meciul. Avem mare nevoie de puncte pentru a ajunge celelalte echipe, ca în play-out să avem de recuperat o distanță mai mică. Orice rezultat pozitiv ne ajută, și un punct ar fi bun, pentru că ar fi un rezultat de moral. Dar, cu siguranță, vrem să câștigăm.

Petrolul vine cu un moral bun aici, dar nici noi nu o să fim pisici. Am în echipă luptători, băieți care vor să demonstreze, au învățat ce înseamnă Pandurii și acest nume ne obligă să avem și noi o prestație foarte bună. Am avut ceva jucători pe care nu am putut să-i folosim în ultimele amicale. Stafful medical și-a făcut treaba și în această săptămână au făcut toți antrenament. Sper să fie 100 la sută la meciul cu Petrolul și să-mi fie mie greu să aleg dintre ei.” a declarat Călin Cojocaru pentru Accent TV.