Avertisment pentru Iordănescu! Jucătorii de la CFR au dat afară mulți antrenori!

Primul jucător care a intrat în conflict cu Edi Iordănescu este printre ultimii veniți.

Italianul Giuseppe De Luca trebuia să intre în primul minut al prelungirilor, dar Iordănescu i-a făcut semn să aștepte, pentru că era o fază fixă în cerul clujenilor.

Atacantul a intrat abia după două minute, iar frustrarea a fost evidentă. Fotbalistul a făcut un gest de lehamite în direcția tehnicianului.

Constantin Zotta, acum analist TV, i-a transmis lui Edi Iordănescu să aibă grijă cu jucătorii de la CFR. Mai mult decât atât, l-a criticat pentru declarațiile date.

“De Luca se încălzea de prin minutul 60. Probabil că această schimbare fusese gândită pentru minutul 80. Asta arată că este un jucător cu personalitate. Pune (Iordănescu – n.r.) o parte a insuccesului pe umerii jucătorilor. Nu cred că e corect. Cred că ar trebui să formeze o echipă de la început, iar fiecare dintre părţi să-şi asume vina atunci când rezultatul nu este cel aşteptat. Acolo sunt jucători cu mare experienţă, care joacă de mult timp la CFR. Este o echipă sudată, un grup care a dat afară mulţi antrenori. Deci, aceşti jucători ar trebui respectaţi. Nu cred că ar trebui aruncată vina asupra lor“, a spus Zotta la Telekomsport..

Spynews.ro